Mit készítettünk eddig

Referenciák

„Egy kép többet mond minden szónál” – tartja a mondás. Több kép, pedig minden nemű leírásnál beszédesebb! Hiába sorolnánk milyen tevékenységeket végeztünk MI az elmúlt évek során, ha nem tudnánk felmutatni valami kézzel foghatót is. Felmutatni valamit, ami prezentálja milyen területeken, milyen stílusban tudtunk és tudunk együtt dolgozni partnereinkkel.

Mi sem bizonyítja jobban, több mint tizenöt éves turizmus-vendéglátás, valamint ékszer-divat területén szerzett tapasztalatunkat, mint az általunk készített kiadványok, prospektusok, nyomatott hirdetések, arculati kézikönyvek, PR cikkek és még hosszasan folytathatnánk a listát.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek során sikerült maradéktalanul kielégíteni megrendelőnk igényeit, legyen akár szó, egy tradicionális, nagy hagyományokkal bíró szállodacsoportról; egy klasszikus, történelmi étteremről vagy akár a falusi turizmusról.   Bizonyítottunk továbbá egy dinamikusan fejlődő, folyamatosan terjeszkedő, Európa legnagyobb ékszer és óra kínálatával rendelkezőékszer- és óra üzletláncnál; exkluzív szépségszalonnál; valamint innovatív, informatikai start-up piaci bevezetésénél egyaránt.

Természetesen itt csak kiadványainkat, design megoldásainkat tudjuk felsorakoztatni, hiszen egy átfogó marketing tanácsadás, vagy éppen egy látogatottság növelés nehezen jeleníthető meg. Holott számos tanácsadás, ügyintézés, éves marketing terv összeállítása bizonyítja már  szorgalmunkat.


A teljesség igénye nélkül, összegyűjtöttük a MI marketing szakértői együttműködéseinket. Katt az alábbi linkekre!

MVÜK – Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége

iglodicsaba.hu

Your Way Consulting

YourStory.hu

Smart Office Solutions

SV & PARTNERS – Executive Development & Supervision


A teljesség igénye nélkül, összegyűjtöttük a MI kedvenc munkáinkat! Katt az alábbi linkekre!

Életrend – weboldal

Életrend – Facebook oldal

Syam Silver – blog

Marketing iDolls – print referencia

Marketing iDolls – bölcsességek kézikönyve

Marketing iDolls – esküvői kiadvány

Marketing iDolls – céges bemutatkozó anyag – szálloda


„Beszélgess mindenkivel, akivel csak tudsz! Légy elég őszinte és bátor ahhoz, hogy megkérdezd az embereket: mi a legfontosabb, amit az életükben megtanultak. Hallgasd meg a válaszaikat, és emlékezz rá! Sosem tudhatod, hogy mikor lesz rá szükséged! Mások bölcsességének elsajátítása biztosabb alapot ad, hogy a döntéseidet az álmaiddá tedd, és megvalósítsd a terveidet!”
(Pamela Hanson)