MI

Szabó-Princz Orsolya

Szabó-Princz Orsolya, közgazdász, kommunikációs szakértő marketing- és life coach vagyok. Közel 20 éve foglalkozom marketinggel. Ez idő alatt a marketingkommunikáció, self marketing számos területén tudtam kipróbálni magam – neves divattervező mellett a divat világában, képviseltem hazánkat világhírű művészeti kiállításokon, vezettem marketinges csapatot szálloda marketing vezetőjeként, kitanultam az ékszermarketinget. Az elmúlt években azonban elsősorban a KKV marketing tanácsadásra, az online marketingre és a marketing- illetve life coaching területeire specializálódtam. Life coaching szolgáltatásaimról az ÉLETREND oldalamon írok többet.

Marketing coaching

A life coachingban éppen úgy mint a marketing coachingban a folyamaton, a fejlesztésen, a szemléletváltáson, a változ(tat)áson van a hangsúly, és azon, hogy eszközöket, megoldásokat adunk Partnereik kezébe. Olyanokat, amelyekkel a későbbiekben saját maguk is boldogulni tudnak legyen szó akár az üzleti, akár a magánéletükről.

Mindkét coaching folyamat esetében azon van a hangsúly, hogy megismerjük Parterünket, az ő céljait, vágyait, hozzáállását, képességeit, fejlesztendő élet- és munkaterületei. Mindezek ismeretében felállítunk egy akciótervet, amelyet lépésekre bontva, szisztematikusan haladva végrehajtunk. Az eredmény egy hosszú távon fenntartható szemléletváltás, amelyet Parterünk önállóan is fent tud tartani.

Csapatom

A Marketing iDollst húgommal, Princz Viktóriával keltettük életre. Viki is marketing szakértő, blogger. Már egészen kiskorában is imádott írni, így nem volt kérdés számára, hogy később is az írással kell foglalkoznia. Így került az egyetemen marketingkommunikáció szakirányra, majd később turizmus, gasztroturizmus, idegenforgalom és vendéglátás, valamint KKV marketingre specializálódott. Viki jelenleg tanácsadással segíti munkánkat.

Csapatomat számos együttműködő partner segíti. Így legyen szó bármilyen megbízásáról, biztos lehet a sikerben!


„Nem létezik egyetlenegy, virágokkal borított út a sikerhez. És ha van is, én nem találtam meg. Minden, amit el tudtam érni, azért sikerült, mert megvolt az akaratom, hogy keményen dolgozzak.”
(Madame C.J. Walker)