Mit tudunk

Marketing tanácsadás és coaching

Marketing coaching szolgáltatásunk segít kialakítani Partnereinkben a marketing szemléletet, a részletesen kidolgozott marketing akcióterv, amelyeket megvalósítható, követhető lépésekre bontva valósítunk meg, hosszú távú, biztos eredményt hoz a lehetőségek feltérképezésétől egészen a sikeres mindennapokig.

Egy kézben tartjuk a megrendelőnk projektjét, az ötletek megszületésétől, egészen a projekt lezárásáig. Megrendelőnknek nem szükséges a megvalósulás során számos terület szakemberével megállapodnia, MI kézben tartunk mindent.

A MI  erőnk abban rejlik, hogy kombináljuk az ügynökségek és a szabadúszók nyújtotta előnyöket. Szervezettek, megbízhatóak, rugalmasak vagyunk. Szervezze ki cége marketing tevékenységét, részben, vagy akár egészben! MI készen állunk minden új kihívásra.

Kis méretű marketing tanácsadóként MI személyesen, rugalmasan és rövid  határidőkkel dolgozunk. Folyamatos tanulásunknak, kíváncsiságunknak és multi cégektől való  függetlenségünknek köszönhetően messzemenően nem  jellemző ránk a sorozatgyártó szemlélet és az  exkluzívan magas munkadíjak sem.„Ha olyan dolgot akarsz birtokolni, amid soha nem volt, olyan dolgokat kell megtenned érte, amiket sosem tettél!”
(Coco Chanel)